понеділок, 01 червня 2009 15:45

"Мілан" призначив нового тренера - офіційно

"Мілан" призначив нового тренера - офіційно

Італійський футбольний клуб "Мілан" отримав нового тренера. Ним став 39-річний бразилець Леонардо, який змінив на посту наставника команди Карло Анчелотті, який очолив лондонський "Челсі". Про це повідомляє офіційний сайт італійського клубу. Останнім часом Леонардо, котрий ще не має тренерського досвіду, обіймав посаду технічного директора "Мілана".

Віце-президент "Мілана" Адріано Галліані заявив, що в майбутньому він сподівається на повернення Анчелотті в італійський клуб. За словами Галліані, "Мілан" не вів переговори з іншими фахівцями і спочатку розраховував або зберегти Анчелотті, або призначити на пост тренера Леонардо.

Як повідомляє інтернет-видання Goal.com, Галліані розповів, що багато гравців "Мілана" розплакалися, дізнавшись, що Анчелотті залишає команду.

Леонардо підписав з "Міланом" дворічний контракт. Бразильський фахівець заявив, що радий зайняти пост тренера. За словами Леонардо, Анчелотті побажав йому успіху на новій посаді.

Леонардо, що став в 1994 році чемпіоном світу у складі збірної Бразилії, грав за "Мілан" з 1997 по 2001, а також з 2002 по 2003 роки. Після завершення ігрової кар"єри Леонардо став скаутом "Мілана", а в 2008 році зайняв пост технічного директора.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" призначив нового тренера - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі