вівторок, 09 листопада 2010 14:14

"Мілан" хоче втримати Індзагі новим контрактом

"Мілан" хоче втримати Індзагі новим контрактом
Італійський футбольний клуб "Мілан" запропонує новий контракт нападаючому команди Філіппо Індзагі. Про це розповів віце-президент "Мілана" Адріано Галліані. За словами Галліані, він вже розмовляв з Індзагі і запевнив гравця, що тому буде запропоновано продовжити контракт на один рік, повідомляє інтернет-видання tribalfootball.com.

Галліані підкреслив, що він не допустить переходу нападаючого в іншу команду. Віце-президент "Мілана" зробив свою заяву через декілька днів після того, як Індзагі забив два голи у ворота мадридського "Реала" у матчі Ліги чемпіонів (2:2).

37-річний Індзагі виступає за "Мілан" з 2001 року. Раніше він грав за "Ювентус", "Аталанту", "Парму" та інші італійські клуби. Нападаючий є дворазовим чемпіоном Італії, дворазовим переможцем Ліги чемпіонів і чемпіоном світу 2006 року в складі збірної Італії.

Нагадаємо, Філіппо Індзагі став найстаршим бомбардиром в історії Ліги Чемпіонів. На момент матчу проти "Реала" йому було 37 років і 86 днів. Таким чином він перевершив граючу легенду капітана міланського "Інтернаціонале" Хав'єра Дзанетті, який в матчі минулого туру групового етапу з "Тоттенхемом" забивав у віці 37 років і 71 дня.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «"Мілан" хоче втримати Індзагі новим контрактом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі