неділя, 31 жовтня 2010 15:16

Дель П'єро став найкращим бомбардиром "Ювентуса" в історії серії A

Дель П'єро став найкращим бомбардиром "Ювентуса" в історії серії A
Нападаючий туринського "Ювентуса" Алессандро Дель П'єро завоював звання найкращого бомбардира команди в історії чемпіонатів Італії з футболу, повідомляє Football-Italia.

Переможний гол у суботньому матчі з "Міланом" (2:1) на "Сан-Сіро" виявився для 35-річного форварда 179-м. Він випередив за цим показником колишнього власника рекорду Джамп'єро Боніперті (178).

"Всі рекорди вже побиті? Незважаючи на це, ти продовжуєш йти вперед і ставити собі нові завдання. Я в гарній формі і хочу грати, про відпочинок подумаю протягом декількох місяців", - заявив футболіст, який виступає за "Стару синьйору" з 1993 року .

Термін контракту Дель П'єро з "Юве" закінчується у червні 2011 року, але переговори про його продовження поки не почалися. Перед початком зустрічі італієць заявив в інтерв'ю Sky Italia, що суботня гра може стати його останнім матчем на "Сан-Сіро".

"Це був жарт. У мене відмінне взаєморозуміння з керівництвом клубу. Для того щоб подумати про ситуацію з моїм контрактом, час ще є", - додав форвард.

У турнірній таблиці "Ювентус" з 15 очками займає четверте місце, "Мілан" знаходиться на третьому місці, випереджаючи туринців на два очки. Очолює залік римський "Лаціо" (19 очок), який проведе матч дев'ятого туру в неділю.
За матеріалами РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «Дель П'єро став найкращим бомбардиром "Ювентуса" в історії серії A». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі