четвер, 13 серпня 2009 12:25

"Мілан" хоче повернути Бекхема - той не проти

"Мілан" хоче повернути Бекхема - той не проти

Девід Бекхем, який вчора зіграв свій 113-й матч за збірну, відреагував на заяви головного тренера команди Фабіо Капелло, який раніше попередив футболіста "Лос-Анджелес Гелексі" про те, що він може розраховувати на поїздку на чемпіонат світу 2010 року тільки у випадку, якщо виступатиме в одній з найсильніших ліг Європи.

Після цієї заяви з"явилися чутки, що Бекс повернеться а англійську Прем"єр-лігу. Інтерес нібито проявляли "Тоттенхем", "Портсмут" і навіть "Челсі".

"Я б не став унеможливлювати переходу в англійський клуб, але мені сподобалося грати в "Мілані", який до того ж висловив бажання знов узяти мене в оренду. А "Мілан" - один з кращих клубів світу. Для потрапляння на чемпіонат світу важливо грати в європейській лізі. Але це не новина, я завжди це знав".

"Зараз я зосереджуся на тому, щоб дограти сезон за "Гелаксі", після чого визначуся зі своїми подальшими планами. Я на 95-99 відсотків упевнений, що вони реалізуються. Але поки я концентруватимуся на виступах за "Лос-Анджелес", після чого разом з клубом ухвалю рішення", - цитує Бекхема агентство AFP.

Вчора збірна Англії на виїзді зіграла внічию з Голландією - 2:2, хоча після першого тайму підопічні Капелло програвали 0:2.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" хоче повернути Бекхема - той не проти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі