четвер, 28 травня 2009 08:25

"Ми не планували пропускати такий швидкий гол" - Фергюсон

"Ми не планували пропускати такий швидкий гол" - Фергюсон

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон визнав, що у фіналі Ліги чемпіонів, в якому його команда поступилася "Барселоні" з рахунком 0:2, переміг сильніший.

"Я розчарований грою своєї команди, і деяким скоро доведеться це відчути. Свій кращий футбол цього сезону ми демонстрували завдяки надійним діям в обороні, але сьогодні захист виглядав хистким. Зокрема при першому голі, який сильно допоміг суперникові. Ми не планували пропускати такий швидкий м"яч.

Я розчарований грою своєї команди

Треба віддати належне "Барселоні" - переміг сильнішмй. Як тільки цей клуб веде в рахунку, його гравці заволодівають м"ячем. Після першого голу їхні півзахисники вчепилися в нього і не дали нам відвоювати контроль над грою.

Ми добре попрацювали на шляху до фіналу, але, щоб змінити традицію, коли чемпіон наступного року обов"язково програє, треба було перемагати. У нас була відмінна можливість для цього, і я з футболістами сподівався на краще, але від першого голу ми так і не отямилися.

Ми і перед грою знали, що "Барселона" - команда, яка уміє грати в чудовий футбол. Минулого року у нас не було проблем при захисті воріт в матчах з нею, а цього разу - предостатньо. Після голу Мессі відійшов у півзахист і завдав нам силу-силенну клопоту.

Це, мабуть, одна з найкращих команд цього стилю, з якою нам доводилося грати. Вона фантастично контролює м"яч, і те, що "Барса" не відмовляється сповідувати свою ігрову філософію, дорого коштує.

Я задоволений зрілістю нашої команди. Головне розчарування вечора полягало в тому, наскільки невдало ми грали, володіючи м"ячем. Щоб заволодіти ним знову, доводилося чекати по декілька хвилин, і коли нам це вдавалося, ми були далеко не такі хороші. Може, сьогодні був просто не наш вечір, а може, ми виявилися недостатньо сильними, щоб отримати вольову перемогу.

Те, що Гвардіола досяг тріумфу всього за рік роботи з клубом, - велике досягнення. Це просто фантастика. Всі його футболісти охочі до гри, тримають м"яч і отримують задоволення від футболу. Це заслуговує найутішніших слів", - наводить слова шотландського тренера офіційний сайт УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «"Ми не планували пропускати такий швидкий гол" - Фергюсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі