пʼятниця, 31 липня 2009 10:25

"Металург" демонструє відкритий футбол" - Микола Костов

"Металург" демонструє відкритий футбол" - Микола Костов

Післяматчева прес-конференція матчу третього відбірного раунду Ліги Європи "Металург" - "Інтерблок" 2-0.

Микола Костов, головний тренер "Металурга":

- Велике спасибі за такі компліменти від тренера "Інтерблока". Сьогодні його команда показала приємний футбол, гравці прагнули показати хорошу гру для вболівальників. І я дуже радий, що наша команда виграла, тому що це показує різницю в класі між командами. Я бажаю вдалої гри в чемпіонаті Словенії "Інтерблоку" та успіху тренерові команди.

- Наприкінці "Металург" змусив понервувати. Це втома чи психологія?

- У нашої команди немає такого європейського досвіду, участі в європейських турнірах. У нашій команді теж молоді гравці. Немає впевненості ще в таких важких моментах. Але це, я думаю, нормально. А може, це втома. Якщо це втома, то ми постараємося відновити наших гравців. І ми дивимося вперед, тому що в чемпіонаті нам потрібні очки. Граємо: четвер, неділя, четвер, неділя, і ще не звикли до такого режиму. Але я дуже задоволений і вітаю хлопців з вдалою грою. Мені подобається, який футбол демонструє "Металург" - відкритий футбол, чистий футбол, з повагою до суперника.

Ігор Бенедейчич, головний тренер "Інтерблока":

- "Металург" сильніший за нас, але ми старалися. Думаю, до наступної гри ми набагато краще розкриємо свій потенціал. Було дуже приємно грати з такою командою, як "Металург".

- Команда жива, але створює мало моментів.

- У команді достатні багато молодих футболістів, у них є потенціал, але з ними потрібно ще працювати.

За матеріалами ФК "Металург"

Зараз ви читаєте новину «"Металург" демонструє відкритий футбол" - Микола Костов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі