пʼятниця, 25 грудня 2009 09:18

"Металіст" шукає ударного форварда

"Металіст" шукає ударного форварда

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич заявив, що клуб сподівається знайти взимку форварда "таранного типу". Про це він сказав в інтерв"ю газеті "Спорт-экспресс в Украине".

"На своєму полі нам було складніше грати, адже практично всі команди діяли від оборони. За виключенням хіба що "Шахтаря" і "Динамо". А також "Дніпра", в поєдинку з яким обидві команди прагнули грати у футбол.

У решті матчів же нам було дуже непросто долати насичену оборону суперника", - прокоментував тренер "Металіста" підсумки першого кола Чемпіонату України.

"У нас, на жаль, поки немає ударного форварда, який міг би таку оборону протаранити. Такого, яким ще рік тому був у "Металісті" Фомін, а в нинішньому складі того ж "Дніпра" Селезньов, в "Таврії" - Ковпак. Тобто гравці, здатні забити", - сказав Маркевич.

"Жажа хоч і відзначився дев"ятьма голами, все ж таки більшою мірою є форвардом другого плану. Нам же потрібний нападаючий, який вміє приносити користь на вістрі атаки", - додав Мирон Маркевич.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" шукає ударного форварда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі