понеділок, 16 березня 2009 13:42

"Металіст" просто вбивають" - Леоненко

"Металіст" просто вбивають" - Леоненко

В останніх матчах команда-відкриття цього сезону "Металіст" демонструє гнітючі результати. У чемпіонаті України підопічні Мирона Маркевича поступилися удома конкурентам на внутрішній арені (0:2 - "Динамо" і 0:3 - "Шахтареві"), плюс - зазнали поразки в першому матчі Кубка УЄФА проти киян.

Відомий у минулому нападаючий київського "Динамо" і збірної України Віктор Леоненко, не дивлячись на "прописку" динамівця, підтримав харківський клуб, підкресливши, що причина спаду в грі "Металіста" криється не тільки усередині самої команди.

- "Металіст" просто вбивають! Не можна було дозволяти грати той матч на болоті проти ФК "Львів" (1:1)! Як колишній футболіст я вам можу сказати одне: після таких ігор у воді і болоті потім вже нічого не хочеться, а футболісти можуть відходити від "вражень" довгі тижні, - сказав Віктор Леоненко виданню Життя.

Після ігор у воді і болоті потім вже нічого не хочеться

- Так, в першому матчі проти "Динамо", коли підопічні Мирона Маркевича пропустили в свої ворота два сухі м"ячі, вони по всіх статтях програли киянам, і тут заперечувати нічого, але наступні два матчі, вже після тієї "бійки" на болоті, показали, що футболісти Харкова просто не біжать.

Віктор Леоненко заявив, що подібні сумні прецеденти в українському футболі потрібно присікати.

- Звичайно, у "Металіста" коротка лавка запасних, не вистачає ресурсів, але, Мирон Маркевич зможе набудувати команду на матч-відповідь Кубка УЄФА проти "Динамо", який стане для них визначальним цього сезону, - сказав він, після чого додав:

- Проте, повертаючись до того матчу з ФК "Львів", я не вірю, що щось буває "просто так". Людина, що убила тоді харківську команду, повинна понести сувору відповідальність, а наші футбольні чиновники зобов"язані розібратися в тому, що відбулося.

За матеріалами terrikon.dn.ua, wek.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" просто вбивають" - Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі