середа, 10 листопада 2010 13:07

"Металіст" купив матч з "Волинню" - ЗМІ

"Металіст" купив матч з "Волинню" - ЗМІ

Видання "Досьє" стверджує, що матч 13-туру чемпіонату України з футболу між харківським "Металістом" і луцькою "Волинню", що відбувся 15 жовтня цього року, був куплений.

Про це "Досьє" стало відомо з джерел, які на думку цього видання, заслуговують довіри.

Здогад будується на наступних фактах:

"Перед цією грою харківська команда, як відомо, програла на своєму стадіоні чотири матчі чемпіонату з п'яти. У команді з Луцька були проблеми із заробітною платою, яка була виплачена незабаром після цього матчу, відзначили інформатори.

Тренер "Волині" Віталій Кварцяний свого часу працював помічником Мирона Маркевича, який зараз очолює "Металіст", і вони багато років зберігають дружні стосунки.

Сама гра зовні складалася по-бойовому. Дивувало лише те, що в центрі захисту луцької команди несподівано з'явився Роман Годований, який жодного разу до цього не виходив на поле і зіграв після цього матчу лише одну гру, після чого був відправлений у дубль.

За 15 хвилин до кінця гри за рахунку 1:1 тренер "Волині" зняв з гри центрального півзахисника Сергія Скобу, випустивши замість нього гравця атаки Євгена Пічкура, після чого харків'яни без проблем забили два м'ячі за кілька хвилин".

Джерела не повідомили, чи була домовленість про здачу матчу тільки між тренерами або про це знали деякі футболісти, зате помітили, що "очевидно угода була б неможливою без фінансової участі господаря "Металіста" Олександра Ярославського".

Нагадаємо, що нещодавно "Металіст" вже був покараний за покупку матчу чемпіонату України проти львівських "Карпат" навесні 2008 року, але вже опротестував це рішення в Міжнародному спортивному арбітражному суді в Лозанні.

За матеріалами Korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" купив матч з "Волинню" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі