середа, 23 грудня 2009 13:45

"Мерседес" повернув Шумахера у Формулу-1

"Мерседес" повернув Шумахера у Формулу-1

Легендарний гонщик Міхаель Шумахер повертається у Формулу-1: в середу команда "Мерседес" підтвердила, що в 2010-му році семиразовий чемпіон світу виступатиме в заводській команді концерну Штутгарту, повідомляє офіційний сайт чемпіонату.

Повернення Шумахера по-своєму символічно, оскільки у 1991-му році саме "Мерседес" допоміг Міхаелю пробитися у Формулу-1.

За повідомленням німецьких ЗМІ, Шумахер підписав річний контракт на суму 7 мільйонів євро. У декілька разів більше він зможе заробити на рекламних контрактах.

"Я дуже мотивований. На початку листопада Рос Браун звернувся до мене із пропозицією повернутися в гонки, повідомивши, що команду може викупити "Мерседес".

За три роки перерви я зарядився енергією. Після розваг на мотоциклах я готовий до серйозних гонок.

Перш ніж остаточно визначитися з рішенням, я хотів упевнитися, що буду готовий. І можу на сто відсотків сказати, що з шиєю проблем більше немає.

На жаль, влітку, коли я провів тести за "Феррарі", я ще не встиг відновитися після травми. Але тепер пройшов достатньо часу, щоб видужати. Я можу робити все, що робив зазвичай. З цим немає проблем", - цитує Шумахера Autosport.

За матеріалами Сегодня, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Мерседес" повернув Шумахера у Формулу-1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі