субота, 20 лютого 2010 12:30

"Крилья Совєтов" врятували 22 спонсори

"Крилья Совєтов" врятували 22 спонсори

Самарський футбольний клуб "Крилья Совєтов" отримав ліцензію Російського футбольного союзу (РФС). Таким чином, "Крилья" допущені до участі в чемпіонаті Росії в прем"єр-лізі. Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на джерело в самарському клубі.

Як уточнює офіційний сайт РФС, клуб із Самари зобов"язався до 10 березня 2010 року представити план реструктуризації заборгованостей і виконання судових рішень.

Участь "Крил" в чемпіонаті Росії 2010 року виявилася під питанням через фінансові труднощі самарського клубу. Процедура ліцензування команди кілька разів переносилася.

10 лютого 2010 року міністр спорту, туризму і молодіжної політики РФ Віталій Мутко пообіцяв, що влада допоможе "Крильям", які, за словами міністра, мають "потужну соціальну основу".

19 лютого газета "Ведомости" написала, що "Крилья Совєтов" в сезоні-2010 підтримуватимуть 22 спонсори, зокрема ВТБ, РЖД і дочірні підприємства "Газпрому". Пул спонсорів був набраний заступником голови уряду РФ Ігорем Сечиним за дорученням прем"єр-міністра Володимира Путіна.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Крилья Совєтов" врятували 22 спонсори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі