четвер, 27 листопада 2008 10:42

"Кожного разу Льюіс слухається порад своєї мами" - Кличко

Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі українець Віталій Кличко прокоментував можливе повернення на ринг колишнього абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі британця Леннокса Льюіса.

"Якщо Леннокса Льюіса зацікавить матеріальна сторона питання, він повернеться. Телеканали готові запропонувати Ленноксу великі гроші. Адже наш бій закінчився дуже незрозуміло: виграв його Кличко, а чемпіоном з рингу пішов Льюіс. Продовження цього поєдинку стане однією з найбажаніших зустрічей в професійному боксі. І телебачення це теж розуміє."

"Я багато провів переговорів з Льюісом, але кожного разу він слухався порад своєї мами. Проте в останньому поєдинку проти Семюеля Пітера я довів, що майстерність втратити не можна і навіть через великий проміжок часу можна показати високий професіоналізм. Я готовий до бою з Льюісом. Думаю, в 2009 році любителі боксу його побачать. Дуже багато очевидців розповідає, що Льюіс веде переговори і час від часу повертається в спортивний зал для тренувань. Якщо поєдинок відбудеться, він стане найкасовішим в історії боксу. Як тільки Леннокс Льюіс оголосить про повернення, відразу почнуться офіційні переговори", - розповів Віталій офіційному сайту братів Кличків.

Зараз ви читаєте новину «"Кожного разу Льюіс слухається порад своєї мами" - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі