середа, 26 листопада 2008 09:35

Дівчину Кличка визнали найсексуальнішою жінкою світу

Дівчину Кличка визнали найсексуальнішою жінкою світу

Подруга знаменитого українського боксера Володимира Кличка чеська модель Кароліна Куркова була визнана найсексуальнішою жінкою світу. Причому випередила вона в цьому списку дівчат більш ніж гідних.

Так, наприклад, на третьому рядку опинилася Анджеліна Джолі, ще нижче Жізель Бундхен і Скарлетт Йоханссон. Отже, аванси, які довгий час видаються Кароліні, нарешті почали виправдовуватися.
24-річна струнка і високоросла красуня народилася в Дечині. Її тато - легендарний чеський баскетболіст Йозеф Курка, і високий зріст самої Кароліни - це його заслуга. Коли Куркова була ще дитиною, вона мріяла стати моделлю. Для цього вона серйозно займалася гімнастикою. А в школі просто обожнювала фізкультуру

Прорив в її кар"єрі відбувся вже давно, коли вона брала участь в показах більшості відомих кутюр"є та будинків моди.

Ну а головним поціновувачем її краси є український боксер-важкоатлет Володимир Кличко, з яким найсексуальніша жінка світу зустрічається впродовж довгого часу. Перша зустріч Володимира і Кароліни відбулася на матчі чемпіонату НХЛ на домашній арені "Нью-Йорк Рейнджерс. Тоді вони разом знялися для журналу VanityFair. З цього-то їх роман і почався. Але поки парочка не говорить, коли ж вони планують зіграти весілля.

Газета.Ру

Зараз ви читаєте новину «Дівчину Кличка визнали найсексуальнішою жінкою світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі