пʼятниця, 18 лютого 2011 15:10

"Карпати" орендували гравця збірної Румунії

"Карпати" орендували гравця збірної Румунії

Футбольний клуб "Карпати" досяг домовленості з клубом "Аль-Наср" (Саудівська Аравія) щодо оренди гравця збірної Румунії Развана Кочиша. Про це повідомляє офіційний сайт українського клубу.

Нападаючий, якому 19 лютого виповниться 28 років, гратиме у Львові щонайменше до червня 2011 року. У лютому 2010 року Кочиш був близький до трансферу в клуб англійської Прем'єр-ліги "Портсмут", проте перехід так і не відбувся з огляду на проблеми з робочою візою.

Кочиш почав футбольну кар'єру в румунському місті Клуж. Виступав за КУГ (Клуж), "Університатя" (Клуж). Маючи пропозицію від французького "Ренна", в 2004 році обрав молдовський "Шериф". У 2007 році за 2,6 млн. євро був придбаний московським "Локомотивом" (66 матчів, 5 голів).

Наприкінці 2009 року повернувся на батьківщину, де нетривалий час виступало за "Тімішоару", після чого одягнув футболку "Аль-Насра".

У національній збірній Румунії Кочиш дебютував 17 серпня 2005 року. За головну команду країни провів 39 матчів (2 голи).

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" орендували гравця збірної Румунії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі