вівторок, 29 вересня 2009 17:50

"Інтуіція мені підказує, що рази три вдаримо по воротах "Барселони" - Леоненко

"Інтуіція мені підказує, що рази три вдаримо по воротах "Барселони" - Леоненко

Колишній форвард "Динамо" Віктор Леоненко - про майбутній матч киян проти "Барселони".

"Мессі - поза сумнівом, гравець номер один в команді, яка сама по собі є на даний момент найсильнішою в світі. А ось порівняння аргентинського нападаючого з Мілевським є для мене незрозумілим.

Так, в чемпіонаті України Мілевського бояться. Проте ніколи не вважав і не вважаю нашу внутрішню першість повноцінною. І ніколи не розумів, звідки стільки радості після завоювання чергового титулу. Розпивати шампанське тільки на честь того, що обіграли "Шахтар"?!.. Вибачайте!

Поки що є маленький шанс програти "Барселоні" гідно: каталонці начебто тільки розгойдуються і, можливо, повністю не увійшли в сезон. Загалом, інтуїція мені підказує, що удари три по чужих воротах ми все-таки нанесемо. А це вже чимало. Наприклад, в 1993-му, коли "Динамо" грало на "Камп Ноу", ми пробили двічі: Ребров забив гол, а я потрапив в штангу.

Так, перед цим в домашній зустрічі з каталонцями я записав на свій рахунок відразу два м"ячі, проте разом з тим чудово усвідомлюю, що це була в деякому роді випадковість - з боку великої Dream team Йохана Кройффа спостерігалася явна недооцінка нас як суперника.

Нинішній колектив під керівництвом Гвардіоли нагадує мені ту "команду мрії" почала 90-х. У гостях він може грати бездарно, але на полі "Камп Ноу" шансів у суперника майже ніяких! А якщо ще половина футболістів у нашому складі вийдуть на матч перегорівшими, то пиши пропало...

Мені здається, Газзаєв думає про те, щоб якомога менше пропустити. Хай він і максималіст, людина з Кавказу... У наших відносин "тренер-гравець" в московському "Динамо" бувало всяке, але я завжди вважав Валерія Георгійовича дуже хорошим фахівцем!

Зараз Газзаєву потрібні перемоги, як і всім уболівальникам "Динамо". Я, до речі, також зараховую себе до відданих прихильників. Завжди підтримую киян щиро, не дивлячись на те, що часто їх критикую.

Обіцяю: якщо сьогодні побачу у виконанні нашої команди справжню ГРУ, то особисто прийду на найближчий матч чемпіонату України і приведу з собою всіх друзів. А якщо видряпаємо хоч би очко - принесу з собою "біло-синій" прапор!

За матеріалами газета "Команда", Турнир

Зараз ви читаєте новину «"Інтуіція мені підказує, що рази три вдаримо по воротах "Барселони" - Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі