четвер, 05 листопада 2009 09:11

"Хотіли зловити "Інтер" на контратаках" - Газзаєв

"Хотіли зловити "Інтер" на контратаках" - Газзаєв

Міланський "Інтер" в рамках групового етапу Ліги чемпіонів увечері в середу, 4 листопада, обіграв київське "Динамо" в гостях з рахунком 2:1 і вийшов на перше місце в групі F. Вашій увазі післяматчева прес-конференція головного тренера "Динамо" Валерія Газзаєва.

- У першому таймі команда грала достатньо непогано. На жаль, в другому таймі через дві грубі помилки ми пропустили два м"ячі. У другій половині матчу було завдання зіграти на контратаках, оскільки розуміли, що "Інтер" зробить спроби загострити гру і, природно, розкриватиметься. Безумовно, хотіли зловити їх на контратаках. Дуже прикро, що програли, та ще і за дві-три хвилини, але таких помилок допускати не можна.

- У "Динамо" при різних тренерах була одна і та ж проблема - ми пропускали м"ячі на останніх хвилинах. Ви аналізували подібні моменти? Як з цим боротися?

- Мені складно відповісти на ваше питання. Ніхто на цьому не акцентує увагу. Коли ми в простій ситуації самі привозимо собі гол, то тут нічого аналізувати. Я можу лише сказати, що ми не маємо права допускати подібні помилки. Можна як завгодно збудувати гру, але якщо будуть такі помилки, у такому разі просто не має про що говорити.

- Проблема швидкісного нападаючого все ще актуальна?

- Актуальна.

- З урахуванням сьогоднішньої гри і становища команд в турнірній таблиці, яким ви бачите вирішення завдання виходу в плей-офф турніру?

- У нас ще є дві гри, тому, природно, ми прикладемо максимум зусиль, щоб гідно зіграти в Казані і вдома з "Барселоною". Як складатиметься ситуація надалі, передбачити складно. Ми битимемося до останнього, а там вже як карта ляже.

- Ви сказали, що в другому таймі було завдання грати на контратаках, але дозвольте не погодитися з вами. Чи не дуже глибоко сіло "Динамо" після перерви?

- Ви розумієте, у нас було завдання зловити суперника на контратаці, але річ у тому, що суперник "посадив" нас. Треба визнати, що "Інтер" грав сильніше за нас. Проте, я хочу відзначити, що ми достатньо організовано оборонялися. Я не можу сказати, що ми сіли глибоко, але з тим, що мало контролювали м"яч в центрі поля, абсолютно згоден. В цілому ж, скільки людей, стільки і думок. Ви вважаєте так, у мене своя думка з цього приводу.

- Ви не звертали уваги на те, що всі м"ячі "Динамо" пропускає з-під Алмейди?

- Ні, не помічав. Сьогодні зокрема.

- Через матчі збірних і перенесення туру у "Динамо" буде велика перерва. Це відчутніша проблема, ніж грати по два матчі на тиждень?

- Звичайно, адже у нас роз"їжджається по збірним 16 гравців, і це для нас велика проблема. У нашому розпорядженні залишаються всього лише шість гравців, яким ми дамо перепочити. У повному ж складі ми зберемося лише 19 листопада, тобто практично за два дні до гри з "Шахтарем".

- Ви говорили, що команді не вистачає плеймейкера. Чи була сьогодні проблема останнього пасу?

- Ні, оскільки з роллю плеймейкера блискуче справляється Нінкович. І сьогодні він це продемонстрував. Мілош гравець, який дійсно зв"язує, окрім цього виконує великий об"єм роботи - як захисної, так атакувальної. Я абсолютно задоволений його грою.

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Хотіли зловити "Інтер" на контратаках" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі