понеділок, 03 грудня 2007 18:41

"Євро-2012 в України може не пройти відсотків на вісімдесят"

Головний тренер збірної України Олег Блохін не виключає, що фінальна частина чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україні може не відбутися.

За словами тренера, ризик провалу проведення в Україні фінальної частини Євро-2012 "реальний на 80%".

- Це все ще під великим сумнівом. Чому? Якщо не знесуть торговельно-розважальний комплекс "Троїцький", що будується перед НСК Олімпійський", то, може, і не буде Євро-2012, - заявив Блохін.

На думку Блохіна, "замість стадіону, швидше за все, якщо не буде Євро-2012, зроблять який-небудь бізнес-центр".

- Площа там велика. Якщо не вирішиться це питання, то, напевно, і стадіону не буде. Я не розумію, як можна знести НСК "Олімпійський", котрий був ще при Хрущові. Це національна гордість. Є пам"ятники стародавності і є історія України. НСК "Олімпійський" - це історія України, - додав головний тренер збірної України.

Блохін вважає, що якщо і далі так буде, що "Президент говорить, і уряд говорить, і мер Києва говорить, і усі ці проблеми не вирішуються, то думаю, що ми залишимося без Євро-2012. Реально, що на 80% ми його не отримаємо".

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс 22 листопада заявив, що особисто готовий стати учасником футбольного майдану, який може бути організований футбольною громадськістю проти будівництва торгово-розважального комплексу перед НСК "Олімпійський".

Джерело: www.korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «"Євро-2012 в України може не пройти відсотків на вісімдесят"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі