четвер, 20 січня 2011 15:42

"Епоха експериментів залишилася позаду" - Калитвинцев

"Епоха експериментів залишилася позаду" - Калитвинцев

Виконуючий обов'язки головного тренера збірної України Юрій Калитвинцев не буде експериментувати зі складом під час двох матчів на міжнародному турнірі на Кіпрі. Про це наставник заявив в інтерв'ю "Спорт-Экспресс в Украине".

"Епоха експериментів датувалася 2010 роком, а він, як відомо, залишився позаду. Можливо, я висловлююсь категорично, і ми залишаємо за собою право, наприклад, спробувати того чи іншого гравця в різних якостях. Але ці експерименти вже ставляться до робітників нюансів безпосередньо на футбольному полі. Все інше - перегляд нових гравців і надання їм практики - залишилося позаду. Зараз потрібно награвати стійкі зв'язки і виробляти взаєморозуміння між ключовими виконавцями", - сказав Калитвинцев.

За словами наставника збірної, на цей турнір тренерський склад відправиться в звичному складі.

"А потім будемо вирішувати питання про доцільність його збереження. Як ви знаєте, деякі з моїх колег поміняли місце роботи. Ось я і хочу почути їх бачення ситуації і зрозуміти: чи готові вони допомагати збірній, як саме бачать свою діяльність? Це буде робоча нарада , за підсумками якого і винесемо рішення: чи потрібно підсилювати штат помічників новими людьми?", - зазначив він.

Нагадаємо, вчора Юрій Калитвинцев оголосив список гравців, викликаних для участі на міжнародному турнірі, який відбудеться 8-9 лютого на Кіпрі.

Сьогодні до списку додався захисник "Карпат" Артем Федецький.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Епоха експериментів залишилася позаду" - Калитвинцев». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі