понеділок, 17 січня 2011 14:47

"Цього року експериментів вже не буде" - Калитвинцев про збірну України

"Цього року експериментів вже не буде" - Калитвинцев про збірну України

2011 стане для збірної України роком стабілізації складу. На цьому наполягає виконуючий обов'язки головного тренера "синьо-жовтих" Юрій Калитвинцев.

У той же час, за його словами, минулий рік був для української команди цікавим і насиченим, а тренерському штабу вдалося отримати необхідну інформацію про кандидатів у національну команду.

На думку фахівця, півтора року, що залишилися до старту континентальної першості, цілком вистачить для визначення оптимального складу.

"Головне, щоб всі хлопці були здорові, і відповідально ставилися до кожного контрольного поєдинку, проведеному в цьому році і безпосередньо перед фінальною частиною чемпіонату Європи. У такому випадку відбудеться певна стабілізація складу, а спарингів у нас буде достатньо", - зазначив Калітвніцев в інтерв'ю інтернет-порталу hotsport.com.ua.

"2010-й рік вийшов досить насиченим і цікавим. Правда, шкода, що нам вдалося провести не так багато контрольних матчів. У першу чергу це стосується домашніх поєдинків, адже чемпіонат Європи пройде саме в Україні. Вітчизняні вболівальники повинні звикати до команди.

Проте я задоволений рівнем проведених спарингів. Кілька виходило, кілька - ні. Значить, нам є над чим працювати. Що стосується нинішнього року, то місця експериментів вже не буде, і акцент зроблений на стабілізації складу", - додав в.о. головного тренера збірної України.

Нагадаємо, 8 лютого збірна України зіграє з Румунією в півфіналі "Cyprus Cup".

Інформаційний центр "Україна-2012"

Зараз ви читаєте новину «"Цього року експериментів вже не буде" - Калитвинцев про збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі