вівторок, 18 січня 2011 15:07

"Пишуть, що буде Ліппі, але де він?" - Калитвинцев

"Пишуть, що буде Ліппі, але де він?" - Калитвинцев

Виконуючий обов'язки головного тренера збірної України Юрій Калитвинцев в інтерв'ю газеті "Известия в Украине" розповів про ситуацію з імовірним призначенням на пост головного тренера збірної італійця Марчело Ліппі.

"Знаю, що ніякої конкретики на сьогодні по Ліппі немає. Краще було б, як можна швидше визначитися. Часу до Євро-2012 залишилося не так вже й багато.

"Головне, щоб збірну не штормило, а я за себе не турбуюся. Давно для себе вирішив, що буду просто готувати збірну до кожного наступного матчу. Поки я тренер збірної. Журналісти пишуть, що буде Ліппі, але де він? Я впевнений, в лютому перед зборами національної команди почнуть говорити і про Ліппі, ще про інших кандидатів на посаду головного тренера. Мій штаб це не турбує, ми вже звикли", - сказав Юрій Миколайович.

Також відомо, що Юрій Калитвинцев має намір полетіти до Іспанії, щоб подивитися матчі міжнародного турніру "Copa del Sol", де будуть грати дві українські команди - донецький "Шахтар" і львівські "Карпати". Тренера також цікавить московський "Спартак", за який виступає український воротар Андрій Дикань. Про це повідомляє офіційний сайт "Карпат".

Нагадаємо, міжнародний турнір "Copa del Sol - 2011" пройде з 27 січня по 7 лютого в іспанській Марбельї, участь у ньому візьмуть 16 команд.

Нагадаємо також, що 7 лютого збірна України збереться на Кіпрі, де 8 і 9 лютого проведе два товариські матчі. Спочатку проти збірної Румунії, а потім - з переможцем гри Кіпр-Швеція.

За матеріалами "Известия в Украине"

Зараз ви читаєте новину «"Пишуть, що буде Ліппі, але де він?" - Калитвинцев». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі