субота, 22 липня 2006 21:19

"Дніпро" вибув з єврокубків

 

Дніпропетровський "Дніпро" не зміг подолати третій раунд Кубку Інтертото. У повторному поєдинку проти французького "Марселю" підопічні Олега Протасова у рідних стінах спромоглися зіграти тільки внічию 2:2. Більша кількість голів, забитих на виїзді (перший матч закінчився нульовою нічиєю) дозволила "Марселю" пройти далі.

Сам поєдинок вийшов доволі драматичним. У першому таймі ініціативою володіли господарі, а найнебезпечніший момент створили гості. Ньянг вийшов сам на сам з Кернозенком, але не зумів переграти нашого голкіпера.

Другий тайм пройшов у позиційній боротьбі. Хід гри цілком зумовлював додатковий час, але під завісу матчу гості вибухнули двічі. Спочатку Ньянг виграв відтер Русола і ударом з "носка" проткнув Кернозенка, а потім він ще раз познущався над нашим захисником і переадресував м"яч Орумі. Той зльоту у один дотик спрямував м"яч під поперечину.

"Дніпро" не здався і зумів відновити рівновагу. Обидва м"ячі українці провели після стандартних ситуацій. Назаренко підступно виконав штрафний і скоротв рахунок, а потім частково виправився Русол. На концентрований останній штурм дніпрян не вистачило.

Кубок Інтертото. Третій раунд. Повторний матч.

"Дніпро" (Дніпропетровськ, Україна) — "Марсель" (Франція) — 2:2 (0:0)

22 липня. Дніпропетровськ. Стадіон "Метеор". 25000 глядачів.

Суддя: Х. Вебб (Англія)

"Дніпро": Кернозенко, Єзерський (Русол, 46), Шершун, Матюхин, Радченко, Ол-р Грицай, Шелаєв, Костишин (Кравченко, 70), Главіна, Назаренко, Корніленко (Балабанов, 82).

Тренер: Олег Протасов.

"Марсель": Каррассо, Беє, Зубар, Цезар, Тайво, Насрі (Орума, 62), Цана, Лямуші, Мауліда, Пажис (Бамаго, 83), Ньянг (Деруда, 90).

Тренер: Альбер Емон.

Голи: Ньянг (71), Орума (75), Назаренко (78), Русол (86).

Попередження: Зубар (14), Костишин (45), Цана (48).

Перший матч — 0:0.

Інші матчі:

"Твенте" (Нідерланди) — "Калмар" (Швеція) — 3:1 (перший матч — 0:1)

"Хайберніан" (Шотландія) — "Оденсе" (Данія) — 2:1 (0:1)

"Ліллестрем" (Норвегія) — "Ньюкасл" (Англія) — 0:3 (1:1)

"Етнікос" (Кіпр) — "Маккабі" П-Т (Ізраїль) — 2:3 (2:0)

"Кайзеріспор" (Туреччина) — "Ларісса" (Греція) — 2:0 (0:0)

ФК "Москва" (Росія) — "Герта" (Німеччина) — 0:2 (0:0)

"Фарул" (Румунія) — "Осер" (Франція) — 1:0 (1:5)

 
Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" вибув з єврокубків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі