вівторок, 30 червня 2009 09:06

"Динамо" зробило офіційну заяву по Шевченку

"Динамо" зробило офіційну заяву по Шевченку

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс підтвердив, що клуб зацікавлений в поверненні нападаючого Андрія Шевченка, доля якого і по цей день залишається невідомою. Більшість ЗМІ сходяться на думці, що в "Челсі", куди українець повернувся після оренди в "Мілані", місця йому не знайдеться.

Як альтернативні варіанти найчастіше згадується італійська "Рому" і французький "Монако", а в минулий вікенд з"явилася інформація про те, що Шевченко може продовжити кар"єру в Катарі - в клубі "Аль Гарафа", який готовий платити нападаючому 129 тисяч євро на тиждень.

Але абсолютно точно поки можна лише говорити про пропозицію з боку "Динамо". "Шевченко входить в наші інтереси, - цитує Суркіса газета "Сегодня". - Пропозиція зроблена. Ми чекаємо відповідь. Або він дає добро, або ухвалить інше рішення. Моя душа і серце для нього відкриті. Валерій Георгійович не заперечує проти приходу в команду Шевченка. Андрій же повинен ухвалити рішення, яке було б комфортне для нього і його сім"ї".

Президент "Динамо" також зізнався, що конкретної кандидатури на лівий фланг півзахисту у клубу поки немає. Нагадаємо, наставник киян Валерій Газзаєв неодноразово заявляв, що для посилення будуть придбаний захисник і хавбек. Першим, як відомо, виявився Леандро Алмейда, а ось питання з посиленням лінії півзахисту на даний момент залишається не вирішеним.

"Поки у нас немає конкретної кандидатури на цю позицію, - відзначив Суркіс. - Але ми шукаємо. Знайдемо футболіста, погоджуватимемо з тренером. Втім, ця позиція не настільки критична, як центрального захисника. Там у нас є Каддурі, відновиться Несмачний плюс Нінковіч, багатофункціональний Єрьоменко".

За матеріалами Динамомания

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зробило офіційну заяву по Шевченку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі