вівторок, 21 вересня 2010 11:17

"Динамо" не каратиме Мілевського за мат в ефірі

"Динамо" не каратиме Мілевського за мат в ефірі
Увечері 16 вересня, після закінчення гри з БАТЕ, у мікст-зоні бомбардир "Динамо" Артем Мілевський давав бліц-інтерв"ю телеканалу ICTV, який транслював цей поєдинок Ліги Європи.

І тут хтось із білоруських гравців кинув йому фразу: "Давай, розповідай далі". У відповідь Міля, прикрасивши фразу парочкою матюків, вимовив: "Ми ще до Мінська приїдемо, клоун".

Як виявилося, це резервний голкіпер БАТЕ Олександр Гутор в черговий раз перевірив на міцність нерви Мілі, а потім він же в одному з інтерв"ю назвав гравця "Динамо" "зіпсованим грошима піжоном", та ще й із симптомами зіркової хвороби.

Незважаючи на те, що Артем Мілевський піддався на провокації своїх колишніх земляків, в "Динамо" його зрозуміли чисто по-людськи і клуб вирішив не карати Мілевського за нестриманість грошовим штрафом. На думку керівництва клубу, він і його партнери і так самі себе покарали, втративши перемогу, а заодно і преміальні у грі з БАТЕ.

Очевидно, конфлікт знайде своє продовження в матчі-відповіді "Динамо" з БАТЕ. А поєдинок в Києві нагадаємо, закінчився з рахунком 2:2.
За матеріалами Korrespondent, БЛИК
Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не каратиме Мілевського за мат в ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі