середа, 06 травня 2009 13:44

"Динамо": мінус Гусєв, плюс Єрьоменко та Гільєрме

"Динамо": мінус Гусєв, плюс Єрьоменко та Гільєрме

В середу о 12:30 делегація "Динамо" приземлилася в донецькому аеропорту. Оперативно пройшовши паспортний контроль, кияни відправилися в готель "Атлас". Тризіркові апартаменти на березі ріки Кальміус останнім часом стали традиційним місцем дислокації динамівців в столиці Донбасу.

Після обіду і відпочинку в планах підопічних Сьоміна виїзд на стадіон РСК "Олімпійський". О 18:30 футболісти проведуть на полі стадіону тренування, а за півгодини до неї наставник команди зустрінеться з представниками ЗМІ, відповівши на питання.

У грі з "Шахтарем" Юрій Сьомін розраховує на 21-го футболіста, з яких 18-ть після вечірнього тренування вибере для заявки на матч. Отже, до Донецька відправилися:

Воротарі: Богуш, Шовковський, Рибка;

Захисники: Ель Каддурі, Несмачний, Саблич, Юссуф, Бетао;

Півзахисники: Нінкович, Вукоєвич, Корреа, Алієв, Гіоане, Єрьоменко, Кравченко, Чернат;

Нападаючі: Бангура, Мілеський, Ярмоленко, Гільєрме, Зозуля.

Через невеликі проблеми із здоров"ям в Києві залишився Олег Гусєв. Зате знову в строю Єрьоменко, який перехворів грипом і Гільєрме, який залікував мікротравму.

Повторний поєдинок 1/2 фіналу Кубка УЄФА "Шахтар" - "Динамо" (перший матч 1:1) відбудеться в четвер, 7-го травня, в Донецьку на РСК "Олімпійський". Початок о 19:30. Пряму трансляцію поєдинку покаже телеканал "Інтер".

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Динамо": мінус Гусєв, плюс Єрьоменко та Гільєрме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі