середа, 31 березня 2010 09:54

"Цю перемогу я б назвав" солодкою"- Ван Галь

"Цю перемогу я б назвав" солодкою"- Ван Галь

Головний тренер "Баварії" прокоментував мало не героїчну перемогу над "Манчестер Юнайтед".

"Я пишаюся своєю командою, вони змогли відігратися в такій ситуації, - говорить Луї ван Галь. - "Баварія" чудово зіграла у другому таймі, ми створювали моменти і билися до самого фінального свистка. Цю перемогу я б назвав "солодкою".

"Звичайно, початок поєдинку збентежив нас, гол буквально на перших хвилинах став шоком. План на гру було поламано, тому я неймовірно гордий за своїх хлопців, врятувати матч в такій ситуації було дуже важко".

"Франк Рібері зіграв просто неймовірно. Зізнатися, я розмірковував над його заміною, адже в нинішньому сезоні у нього було так багато ушкоджень ..."

"Думаю, у "Ман.Юнайтед" все одно відмінні шанси після гола, забитого на виїзді. Мене б більше влаштував рахунок 0:0 або 1:0, 2:1 - не кращий результат. Але ... У всіх попередніх гостьових матчах "Баварія" забивала хоча б один гол, що додає нам впевненості перед поєдинком-відповіддю ", - завершив голландський фахівець.

За матеріалами football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Цю перемогу я б назвав" солодкою"- Ван Галь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі