неділя, 23 травня 2010 14:56

"Бостону" залишився один крок до фіналу плей-офф НБА

"Бостону" залишився один крок до фіналу плей-офф НБА

У третьому матчі фіналу Східної конференції "Бостон" був сильніший за "Орландо" - 94:71. Господарі просто класно відіграли в захисті. Наприклад, Дуайт Ховард після 30 очок в попередньому поєдинку, у цьому набрав всього 7.

У складі "Меджік" всього три баскетболісти переступили рубіж в 10 очок, а на рахунку найкращих снайперів Вінса Картера і Джаміра Нельсона лише по 15 балів. У "Бостона" таких гравців було шестеро. А найрезультативнішим, на диво, став Глен Девіс - 17 пунктів.

Якщо "Бостон" вийде у фінал (а в цьому ніхто не сумнівається, адже ще жодній команді в історії НБА не вдавалося відігратися в серії з рахунку - 0:3), то для "Селтікс" це буде вже друге подібне досягнення за останні три року і 21-е в історії команди.

Нагадаємо, що "Бостон" - найуспішніша команда ліги. Зі своїх фіналів вони вичавлювали практично по максимуму, завоювавши 17 чемпіонських титулів.

НБА.

Плей-офф

Півфінал

Бостон - Орландо - 94:71 (27:12, 24:22, 24:13, 19:24)

Рахунок у серії: 3-0

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Бостону" залишився один крок до фіналу плей-офф НБА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі