неділя, 31 травня 2009 10:37

"Бордо" став чемпіоном Франції

"Бордо" став чемпіоном Франції

Футбольний клуб "Бордо" завоював золоті медалі чемпіонату Франції з футболу, в останньому 38-му турі здобувши перемогу з мінімальним рахунком над "Каном" (1:0).

"Золотий" гол жирондисти забили на 49-ій хвилині, коли Йоан Гуффран замкнув головою навіс Тремулінаса з лівого флангу.

Бронзові медалі чемпіонату дісталися "Ліону"

"Бордо" з 80-а очкми став чемпіоном Франції, а "Кан", який програв, залишає вищий дивізіон, зайнявши за підсумками чемпіонату 19 місце і набравши 37 очок.

"Олімпік" з Марселя в паралельному матчі розгромив "Ренн" (4:0), і зайняв друге місце в чемпіонаті.

Бронзові медалі чемпіонату дісталися "Ліону", який в останньому матчі чемпіонату розійшовся миром з "Тулузою" (0:0).

В інших матчах "Сошо" обіграв "Гренобль" (1:0), "Лілль" був сильнішим за "Нансі" (3:2), "Лорьян" і "Ле-Ман" поділили очки (1:1), "Нант" переграв "Осер" (2:1), "Ніцца" і "Гавр" не змогли відкрити рахунок, так само як і ПСЖ з "Монако".

За підсумками чемпіонату перше місце з 80-а очками у "Бордо", на другій сходинці з 77 очками "Марсель", бронза у "Ліона" - 71 очко, на четвертому місці фінішував ПСЖ, на п"ятому місці "Лілль", на шостому "Тулуза" - у них по 64 очки, на сьомому місці чемпіонат закінчив "Ренн" - 61 очко, на восьмій сходинці "Осер" - 55 очок, на дев"ятому місці "Ніцца" - 50 очок, замикає десятку "Монако" - 45 очок. На останньому місці "Гавр" - 26 очок, не втрималися у вищому дивізіоні Франції "Нант" і "Кан", які зайняли 18 і 19 місце - по 37 очок.

За матеріалами livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Бордо" став чемпіоном Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі