середа, 30 грудня 2009 15:10

"Болтон" звільнив тренера через погані результати

"Болтон" звільнив тренера через погані результати

Клуб англійської футбольної прем"єр-ліги "Болтон Вондерерс" звільнив головного тренера Гарі Мегсона. Про це повідомляє агентство Reuters.

Причиною відставки стали незадовільні результати команди. 29 грудня в останньому матчі під керівництвом Мегсона "Болтон" зіграв унічию з "Халл Сіті" (2:2) і не зміг вибратися з "зони вильоту" в турнірній таблиці.

Хто займе місце 50-річного Мегсона, не повідомляється. Тимчасово виконуючим обов"язки головного тренера призначено колишнього помічника Мегсона Кріса Еванса. Асистентом Еванса стане тренер Стів Віглі.

Мегсон очолив "Болтон" у жовтні 2007 року. У чемпіонаті Англії сезону-2009/10 "Болтон" у 18 матчах набрав 18 очок. З останніх п"яти матчів "Болтон" не програв жодного, але під час матчу з "Халлом" за рахунку 2:0 на користь суперника вболівальники "Болтона" освистували команду.

"Болтон" займає в чемпіонаті Англії 18-е місце. У "Вест Хема", що займає 17-е місце, - ті ж 18 очок, але після 20 матчів. При цьому "Вест Хем" випереджає "Болтон" за додатковими показниками.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Болтон" звільнив тренера через погані результати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі