понеділок, 19 січня 2009 14:18

"Баварія" поверне "Кельну" Лукаша Подольські

Форвард збірної Німеччини з футболу Лукаш Подольські, гравець мюнхенської "Баварії", в сезоні-2009/10 продовжить кар"єру в "Кельні". Цей перехід відбудеться влітку 2009 року, і за неофіційною інформацією, "Кельн" заплатить за Подольськи близько десяти мільйонів євро, повідомляє Reuters. Офіційних відомостей з цього приводу немає.

Подольськи перейшов до "Баварії" літом 2006 року саме з "Кельна", і тоді мюнхенці також заплатили за гравця десять мільйонів євро. Новина про повернення футболіста до "Кельна" з"явилася як на офіційному сайті цього клубу, так і на офіційному сайті самого Подольські.

У минулому і нинішньому сезоні форвард збірної Німеччини перестав потрапляти в основний склад "Баварії", програючи конкуренцію Мирославу Клозе і Луці Тоні. Недавно мюнхенці узяли в оренду американського нападаючого Лендона Донована, а влітку 2009 року новачком команди стане хорват Івіца Оліч.

Контракт Подольські з "Кельном" буде розрахований на чотири роки. Не дивлячись на труднощі в "Баварії", футболіст, якому 4 червня виповниться 24 року, продовжує успішно виступати за збірну Німеччини. Всього у 60 матчах за національну команду він забив 31 гол.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" поверне "Кельну" Лукаша Подольські». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі