неділя, 19 вересня 2010 10:46

"Арсенал" не втримав перемоги над "Сандерлендом"

"Арсенал" не втримав перемоги над "Сандерлендом"
"Арсенал" втратив перемогу над "Сандерлендом" в чемпіонаті Англії з футболу на п"ятій доданій до другого тайму хвилині.

Поєдинок в Сандерленді завершився з рахунком 1:1. Зігравши внічию, підопічні Арсена Венгера, у стартовому складі яких вийшов Андрій Аршавін, не зуміли випередити "Челсі" в боротьбі за лідерство у прем"єр-лізі.

"Арсенал" відкрив рахунок на 12-й хвилині абсолютно курйозним чином. Захисник "Сандерленда" Антон Фердинанд довго готувався виконати довгу передачу, до нього встиг підкрастися Сеск Фабрегас, і рикошетом від ноги іспанця м"яч, пролетівши метрів 25, по дузі опустився за комір воротареві. Однак Фабрегас недовго радів такому успіху. На 29-й хвилині капітана "Арсеналу", мабуть, через травму замінив чеський хавбек Томаш Росіцкі.

Аршавін міг подвоїти перевагу "канонірів" на початку другого тайму, але з близької відстані послав м"яч вище поперечини. А на 58-й хвилині, незабаром після того, як другу жовту картку отримав хавбек оборонного плану Олександр Сонг, який залишив "Арсенал" вдесятьох, росіянин був замінений на бразильця Денілсона.

Гості мали відмінний шанс зняти всі питання на 74-й хвилині, але Росіцкі не реалізував пенальті, пославши м"яч вище воріт. І "Арсеналу" довелося розплачуватися за марнотратство. Через плутанину центральних захисників, м"яч відскочив до Даррена Бента, і кращий бомбардир "Сандерленда" не промахнувся. До фінального свистка залишалося кілька секунд.

"Арсенал" з 11 очками посідає другу сходинку в турнірній таблиці, "Челсі" (12 балів) зберіг лідерство і має матч в запасі. У "Сандерленда" стало 6 очок.

Нагадаємо, "Арсенал" і "Шахтар" грають в одній групі Ліги чемпіонів.
За матеріалами РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" не втримав перемоги над "Сандерлендом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі