четвер, 30 грудня 2010 08:48

"Арсенал" купив лідерів запорізького "Металурга"

"Арсенал" купив лідерів запорізького "Металурга"

Київський "Арсенал" придбав двох гравців запорізького "Металурга" - Володимира Аржанова та Володимира Польового. Про це заявив віце-президент столичного клубу Віктор Головко.

"Ці прізвища добре відомі любителям футболу. Це - тепер уже колишній півзахисник запорізького" Металурга "Володимир Аржанов та півзахисник цієї ж команди Володимир Польовий. Останній, до речі, є і гравцем національної збірної України. Запорізький клуб виставив їх на трансфер, ми завершуємо переговори з їх купівлі для "Арсеналу".

Володимира Польового тренерський штаб, мабуть, визначить на місце лівого захисника, його тезка Аржанов - гравець універсальний, але його позиція, очевидно, - атакуючий півзахисник", - сказав Головко, якого цитує офіційний сайт "Арсеналу".

Віце-президент "Арсеналу" також розповів, що московському "Спартаку" зроблено пропозицію достроково викупити контракт півзахисника Єгора Лугачова, який був у Києві в оренді. "Йде залагодження формальностей. Якщо все буде гаразд, то московський спартаківець з українським паспортом незабаром стане повноправним київським "каноніром", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше "Арсенал" вже підписав контракт з нападаючим Олександром Ковпаком, який виступав за "Таврію".

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" купив лідерів запорізького "Металурга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі