понеділок, 13 грудня 2010 17:54

Півзахисник "Металіста" може повернутися до київського "Арсеналу"

Півзахисник "Металіста" може повернутися до київського "Арсеналу"

Президент київського "Арсеналу" Вадим Рабинович повідомив, що зробив пропозицію "Металісту" продати півзахисника Дениса Олійника (на фото).

"Я розмовляв з президентом "Металіста" Олександром Ярославським. Я офіційно озвучив йому пропозицію "Арсеналу" продати нам півзахисника Дениса Олійника", - розповів президент "Арсеналу" в інтерв'ю офіційному сайту клубу.

"Він грав в нашій команді, дуже добре починав свого часу. По тому, що зараз відбувається на полі, мені здається, він міг би стати одним з найяскравіших гравців у нашій команді. Ми почали переговори з цього питання", - повідомив Рабинович .

Денис Олійник виступав у складі столичного "Арсеналу" в 2008 році, зігравши за киян 16 матчів і забивши при цьому 5 м'ячів.

Також президент київського клубу розповів, що "Арсенал" продовжує переговори з "Дніпром" щодо трансферу півзахисника Максима Калиниченко.

"Переговори по Калініченко тривають. Наш головний тренер Юрій Бакалов спілкувався з ним. Ми уважно стежимо за ним і за його здоров'ям. Я читав у пресі про те, що, нібито, він не хоче переходити в" Арсенал ", правда, такої офіційного заяви у нас немає. Але якщо це правда - як то кажуть, насильно милим не будеш ", - заявив Рабинович.

Раніше також повідомлялося, що "Арсенал" підписав кращого бомбардира Чемпіонату України-2008/2009, форварда "Таврії" Олександра Ковпака.

За матеріалами СПОРТ bigmir)net, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Півзахисник "Металіста" може повернутися до київського "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі