субота, 27 червня 2009 17:52

"Абрамович поводиться з "Челсі", як з іграшкою" - Деку

"Абрамович поводиться з "Челсі", як з іграшкою" - Деку

Що заявив раніше про своє бажання покинути "Челси" 31-річний півзахисник збірної Португалії Деку, який висловив бажання піти з "Челсі", розкритикував власника команди Романа Абрамовича, який, за його словами, "поводиться з клубом як з іграшкою".

"Деколи Абрамович ухвалює рішення, навіть не порадившись з директорами клубу, - заявив Деку в інтерв"ю The Daily Star. - Так, наприклад, звільнення Луіса Феліпе Сколарі стало великим сюрпризом для всіх. "Челсі" - дуже своєрідний клуб. Якби Великий Філ тренував "Ліверпуль" або "МЮ", там йому дали б час. Але тільки не в "Челсі". Цей клуб - іграшка в руках його господаря".

Цей клуб - іграшка в руках його господаря

"Чесно кажучи, час, проведений в "Челсі", не залишив у мене приємних вражень, та і ніякого цікавого досвіду я не набув, - додав Деку. - Шукаю інший клуб, де зможу насолоджуватися футболом".

Нагадаємо, що Деку зацікавлений в переході в "Інтер", де хавбек зможе возз"єднатися зі своїм колишнім тренером Жозе Моуріньо.

За матеріалами Террикон, "Британский футбол"

Зараз ви читаєте новину «"Абрамович поводиться з "Челсі", як з іграшкою" - Деку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі