вівторок, 01 грудня 2009 10:50

"А за що мене мають звільнити?" - Моурінью

"А за що мене мають звільнити?" - Моурінью

Головний тренер міланського "Інтера" Жозе Моурінью заявив, що зовсім не боїться звільнення.

Незважаючи на те, що під керівництвом "особливого" "Інтер" упевнено лідирує в італійській Серії А і зберігає хороші шанси на вихід у плей-офф Ліги чемпіонів, португалець за не дуже яскраву гру його підопічних піддається принизливій критиці в італійських ЗМІ.

А останнім часом у пресі навіть з"явилися повідомлення про те, що у разі невиходу "чорно-синіх" у плей-офф Ліги чемпіонів Моурінью буде негайно звільнений.

Почувши це запитання від журналістів Моурінью просто розсміявся: "Звільнення? А за що мене мають звільнити? За те, що ми впевнено лідируємо в чемпіонаті Італії і тільки в Лізі чемпіонів програли "Барселоні"? Але це ж просто смішно. Значить, нас в пресі за поразку від "Барселони" готові просто стерти в порошок, але чомусь забувають, що "Ювентус" програв "Бордо", а "Мілан" взагалі "Цюріху", - сказав Моурінью.

"А взагалі це для мене не проблема. Звичайно, я припускаю таку думку, тому що абсолютно будь-який тренер у світі може бути звільнений. Але запевняю вас, що якщо мене звільнять, то я вже через тиждень знайду нове місце роботи", - заявив тренер.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «"А за що мене мають звільнити?" - Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі