вівторок, 24 листопада 2009 19:06

"Я ніколи не піду у відставку" - Доменек

"Я ніколи не піду у відставку" - Доменек

Головний тренер збірної Франції Раймон Доменек заявив, що він ніколи сам не піде у відставку зі свого посту.

"Я ніколи не йшов у відставку і не збираюся робити цього в майбутньому. Чим більший тиск, тим вища моя мотивація. Коли все спокійно, мені стає нудно, і я починаю хвилюватися.

Немає сенсу в моїй відставці зараз. Ви не думаєте, що якщо я піду, люди говоритимуть: "Що за боягуз, він все кинув і пішов". Якщо я не закінчу почату роботу, я дам своїм критикам зайвий привід засудити мене.

Люди повинні перестати мріяти. Я - не з тих, хто йде. Я хочу досягти успіху зі своїми гравцями в ПАР", - цитує Доменека офіційний сайт ФІФА.

Нагадаємо, збірна Франції пробилася на ЧС-2010, в додатковий час забивши вирішальний гол у ворота збірної Ірландії і зігравши внічию з рахунком 1:1.

Капітан збірної Франції Тьєррі Анрі визнав, що вирішальний гол у ворота збірної Ірландії був забитий з порушенням правив. Анрі розповів, що він підіграв собі рукою, перш ніж віддати гольовий пас своєму партнерові Вільяму Галласу, повідомляє Associated Press.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Я ніколи не піду у відставку" - Доменек». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі