понеділок, 16 березня 2009 11:06

"Я ніколи не сварю футболістів" - Юрій Сьомін

"Я ніколи не сварю футболістів" - Юрій Сьомін

Юрій СЬОМІН, головний тренер "Динамо":

- Як для цієї пори року, вважаю, обидві команди продемонстрували футбол дуже високого рівня. "Металург" у першому таймі, а ми – в другому. Хлопці діяли швидко, для чого сприяла атмосфера на стадіоні й переповнені трибуни.

В другому таймі нам вдалося переламати хід гри, яка складалася не на нашу користь. "Металург" у першому таймі діяв дуже швидко й агресивно, що для нас стало несподіванкою. Але я вдячний своїм гравцям, які провели другий тайм просто блискуче.

- Як ви вважаєте, київський "локомотив" хто-небудь зможе зупинити до кінця чемпіонату?

- Ви маєте на увазі "Динамо"? (посміхається). Ми б не хотіли, щоб нас хто-небудь зупинив, це не входить до наших планів. Більше того, ми хочемо просуватися вперед.

- Як вам вдалося досягти того, що "Динамо" настільки сильно провело другий тайм?

- Це вдалося не тільки мені, а нам усім. У роздягальні в перерві гравці і тренерський штаб змогли об"єднатися, щоб вийти на другий тайм із серйозним настроєм.

- Як оціните гру Гусєва, якого давно не бачили на полі?

- Гадаю, Олег непогано грав у першому таймі. Та й у другому в нього був хороший момент, коли він дійшов із м"ячем до ближньої стійки, тільки, шкода, не зміг віддати останню передачу. Але в Гусєва були й певні складнощі.

Втім, не тільки у нього, а у всієї команди, оскільки в першому таймі "Металург" своєю активністю спричинив нам немало проблем. Олег поступово набирає форму, ми на нього розраховуємо. Він гравець національної збірної і дуже хороший футболіст.

- Ви вносили якісь корективи в перерві?

- Коли програєш із рахунком 0:1 чи не йде гра, звичайно, потрібно щось змінювати. Ми і змінили.

- Чи сварили футболістів?

- В жодному випадку. Я їх ніколи не сварю.

Інформаційний  відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Я ніколи не сварю футболістів" - Юрій Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі