четвер, 11 листопада 2010 12:04

П'ятов вдруге поспіль став найкращим гравцем місяця в Україні

П'ятов вдруге поспіль став найкращим гравцем місяця в Україні

Підбито підсумки чергового щомісячного референдуму газети "Команда" за визначення найкращого гравця чемпіонату України.

Вже кілька років авторитетне вітчизняне видання за підсумками кожного місяця проводить опитування, в якому беруть участь тренери і капітани команди Прем'єр-ліги, а також журналісти, що представляють ті міста, в яких базуються елітні клуби країни. Виняток становлять лише представники "Шахтаря", які вже тривалий час бойкотують опитування "Команди".

За підсумками чергового опитування, у жовтні найкращим футболістом національної першості став воротар донецького "Шахтаря" і збірної України Андрій П'ятов, який набрав 7 балів.

Відзначимо, що голкіпер "гірників" другий місяць поспіль стає найкращим гравцем чемпіонату України. Правда, на відміну від "вересневого" опитування, на цей раз перемога П'ятова виявилася вже не настільки беззастережною: його партнер по "Шахтареві" Едуардо набрав всього на два бали менше. А по 4 залікових пункти набрали відразу четверо виконавців: Артем Мілевський з "Динамо", Євген Боровик з "Дніпра", Денис Олійник і Тайсон з "Металіста". Таким чином, перша трійка "жовтневого" референдуму виглядає наступним чином.

1. Андрій П'ятов - 7 балів

2. Едуардо - 5 балів

3. Артем Мілевський, Євген Боровик, Денис Олійник, Тайсон - по 4 бали.

Перемога в "жовтневому" опитуванні дозволила П'ятову зміцнити одноосібне лідерство і в загальному заліку референдуму (січень-жовтень): в активі воротаря донеччан зараз 30 балів. Друге і третє місце ділять нападник харківського "Металіста" Марко Девіч і капітан київського "Динамо" Андрій Шевченко (в обох футболістів - по 14 балів). Замикають же першу п'ятірку загального заліку нападник "Дніпра" Євген Селезньов (11 балів) і голкіпер "Динамо" Максим Коваль (8 балів).

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «П'ятов вдруге поспіль став найкращим гравцем місяця в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі