субота, 16 червня 2012 00:09

Путін застерігає Туска від помсти російських уболівальників

"Можливо російські вболівальники захочуть помститися полякам після сутичок матчу Польща-Росія" – таке застереження почув по телефону від Президента Росії прем'єр Польщі Дональд Туск.

"Я запевнив Президента, що ми будемо вживати відповідні заходи, якщо це буде потрібно" – повідомив Дональд Туск в інтерв'ю Radiо Zet.

"Ми готові до неналежної поведінки польських хуліганів чи агресивних уболівальників, і тоді ми будемо абсолютно безжальні, - але й до ситуації, в якій одна сторона хоче взяти реванш, бо і такі обіцянки ми теж чуємо. Путін досить щиро радив нам бути напоготові, оскільки з російської сторони можуть з'явитись більш небезпечні, ніж того разу люди."

Туск повідомив, що за безпеку проведення Євро 2012 відповідає спеціальна група урядовців, котра кілька разів на день зустрічається з поліцією для вирішення подібних питань.

Прем'єр має надію, що до заворушень справа не дійде, а поляки доведуть, що подібно як іспанці чи італійці можуть тішитись та веселитись з нагоди такої події як Євро 2012.

Зараз ви читаєте новину «Путін застерігає Туска від помсти російських уболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі