середа, 13 серпня 2014 15:44

"Пулєву не заздрю​​" - президент фан-клубу Кличків

"Пулєву не заздрю​​" - президент фан-клубу Кличків
Сергій Алексєєв провідав Володимира Кличка. Фото: klitschko-brothers.com

Президент офіційного фан-клубу братів Кличків Сергій Алексєєв провідав нашого чемпіона в тренувальному таборі в Австрійських Альпах.

"Володимир запросимо мене в гості в свій будинок в горах, де він живе, - розповідає Сергій Алексєєв. - З чиєїсь легкої руки він називається "Будиночок відлюдника". Там здорово. Ніщо не відволікає, не заважає підготовці. За обідом ми обговорили всі поточні справи. У нас вже в дев'ятий раз буде організований фан-тур на поєдинок. Очікуємо, що в Гамбурзі 6 вересня Володимира підтримають близько 500 українців. Також з'їдуться наші співвітчизники, які працюють в Німеччині та довколишніх країнах. Для Володимира це буде вже 17 захист його чемпіонських титулів. До, здавалося, недосяжного рекорду легендарного Джо Луїса, який провів 25 захистів, не так вже й далеко. Чесно кажучи, мене вразила фізична форма Володимира. Пулєву не заздрю".

Також Володимир підписав автограф і передав боксерські рукавички, які будуть виставлені на аукціоні. Виручена за них сума піде на потреби українській армії.

Нагадаємо, минулого тижня брати Клички закупили 2000 армійських аптечок для бійців української армії, що знаходяться в зоні АТО на 200 тисяч доларів.

Так само бійцям 12-го Київського батальйону будуть передані шість радіостанцій КВ-діапазону.

Зараз ви читаєте новину «"Пулєву не заздрю​​" - президент фан-клубу Кличків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі