субота, 07 березня 2015 14:39

Хитров нокаутував суперника у Лас-Вегасі
5

Фото: sportonline.ua

Сьогодні, 7 березня, у Лас-Вегасі (США) перспективний український середньоваговик Євген Хитров (9-0, 9 КО) на прізвисько "Український лев" здобув свою дев'яту перемогу на професійному ринзі, нокаутувавши у восьмому раунді пуерториканця Хорхе Мелендеса (28-5 -1, 26 КО).

Хитров домінував у рингу протягом усього бою, але Мелендес виявився стійким і жорстким суперником, який також шукав щастя в атаці. За перші п'ять раундів, згідно зі статистикою телеканалу ESPN, Євген Хитров виконав 477 ударів, тому при такій активності українця постало питання про його витривалість, адже раніше Хитров ще не проходив більше п'яти раундів в поєдинках - тільки на спарингах.

Однак, після п'ятого раунду Хитров тільки додав, і вже наприкінці шостого серйозно взявся за Мелендеса. На останніх секундах сьомого раунду Хитров знову сильно потряс пуерторіканця - та так, що той на кілька секунд втратив орієнтацію у просторі, і рефері Тоні Віксу довелося направляти його в кут.

А вже на початку восьмого раунду, після важкого удару правою по корпусу від Хитрова, Мелендес опустився на коліно, і рефері, оцінивши його стан, прийняв рішення зупинити бій.

Зараз ви читаєте новину «Хитров нокаутував суперника у Лас-Вегасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі