четвер, 25 січня 2007 18:24

Промоутер Семюела Пітера звернувся з відкритим листом до Віталія Кличка

Одразу після того, як пройшла інформація про намір Віталія Кличка повернутися на ринг, до українського боксера з відкритим листом звернувся промоутер нігерійця Семюела Пітера, 26 років, Діно Дува, повідомляє "Спорт-Експрес". Його обурило бажання Кличка-старшого провести бій за звання чемпіона світу проти росіянина Олега Маскаєва, який в даний час володіє титулом за версією WBC.

За правилами цієї організації екс-чемпіон Кличко, який пішов з рингу через травму, має право, після повернення в спорт, відразу провести бій з діючим чемпіоном. Цим правом і має намір скористатися зараз Віталій Кличко, але воно чіпає інтереси Пітера, який в боях з американцем Джеймсом Тоні також завоював право на зустріч з Маскаєвим, ставши обов"язковим претендентом за версією WBC. Саме з наміром захистити права свого підопічного звернувся до Кличка-старшого Дува.

- Віталій, я завжди з повагою відносився до тебе, як до людини і спортсмена. Якщо ти справжній чоловік, яким я тебе і представляю і яким ти хочеш бути, ти повинен усвідомлювати право Пітера зустрітися з Маскаєвим. Сподіваюся, що ти, Маскаєв, WBC і всі зацікавлені сторони ухвалите правильне рішення і удостоїте Сема Пітера поєдинком, який він заслужив. Ми готові провести бій проти тебе відразу після того, як Семюел нокаутує Маскаєва. Скажу більше, я вже зараз хочу сісти за стіл переговорів з тобою або з твоїми представниками і домовитися про проведення зустрічі, коли її час підійде. Проте, якщо ти або будь-які пов"язані зі всім цим люди продовжите порушувати права Семюела Пітера, вас чекає ще більший і ще дорожчий бій, але за межами рингу - на публічній арені. Я закликаю тебе і всіх інших отямитися від неправильних дій, - заявив в своєму зверненні Діно Дува.

Зараз ви читаєте новину «Промоутер Семюела Пітера звернувся з відкритим листом до Віталія Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі