понеділок, 27 грудня 2021 11:54

Промоутер назвав дату реваншу Джошуа - Усик

Промоутер назвав дату реваншу Джошуа - Усик
Олександр Усик перейшов у суперважку категорію у 2019 році. Фото: Instagram.com/usykaa

Реванш між чемпіоном світу у суперважкій вазі Олександром Усиком та британцем Ентоні Джошуа має відбутися у квітні 2022 року.

Промоутер британського боксера Едді Гірн розповів про підготовку до другого поєдинку між боксерами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Товстуне! Та ти підріс за рік" - стало відомо, про що говорили Усик із Ф'юрі

"Очевидно, що нам треба зібратися разом та призначити дату бою. Квітень — реальна дата для проведення реваншу, тому потрібно визначитись із місцем проведення.

Ей Джей – боєць, який б'ється двічі на рік, але іноді нам здається, що було б непогано проводити по три бої на рік. У нас були пропозиції з різних куточків світу, але, гадаю, Велика Британія прийме цей бій.

Джошуа не хотів слухати всі ці розмови про можливу відмову від реваншу. Все, що він хоче, — це реванш з Усиком", - сказав Гірн у коментарі Boxing Scene.

У вересні Усик переміг Джошуа за очками і став новим чемпіоном світу у надважкій вазі. Українець відібрав у Ентоні чемпіонські пояси WBA, WBO та IBF.

Британський боксер активував опцію про проведення реваншу. Другий бій між боксерами має відбутися у першій половині 2022 року.

Зараз ви читаєте новину «Промоутер назвав дату реваншу Джошуа - Усик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі