понеділок, 18 квітня 2011 13:40

Професійні футболісти Англії вибрали кращого гравця року

Професійні футболісти Англії вибрали кращого гравця року

Асоціація професійних футболістів (PFA) Англії оголосила кращим гравцем року півзахисника лондонського "Тоттенхема" Гарета Бейла.

Результати голосування були оприлюднені в понеділок, 18 квітня, на сайті організації.

Футболіст "Шпор" за результатами опитування випередив хавбека "Арсеналу" Саміра Насрі і нападаючого "Манчестер Сіті" Карлоса Тевеса, які зайняли друге і третє місця відповідно.

"Для мене це величезний успіх. Ця нагорода для всієї нашої команди, яка протягом усього сезону показує видовищний футбол. І, звичайно, спасибі Харрі Реднаппу, саме він побачив у мені талант і надав шанс зіграти в основі", - сказав Бейл.

Він став четвертим валлійцем, який удостоївся цієї почесної нагороди. Раніше кращими гравцями року визнавалися Іан Раш, Марк Хьюз і Райан Гіггз.

Кращим молодим футболістом року названий півзахисник "Арсеналу" Джек Вілшер. Нагадаємо, за це звання з ним боролися "Манчестер Сіті" Джо Харт, захисник "Евертона" Шеймус Коулмен, і півзахисник і нападаючий "Манчестер Юнайтед" Нані і Хав'єр Ернандес відповідно.

Зараз ви читаєте новину «Професійні футболісти Англії вибрали кращого гравця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі