пʼятниця, 15 липня 2011 11:58

"Проїдемо 300 км на автобусі, подивимося природу. Що тут такого?" - Сьомін

"Проїдемо 300 км на автобусі, подивимося природу. Що тут такого?" - Сьомін

Наставник київського "Динамо" Юрій Сьомін на відкритому тренуванні команди повідав про старт сезону і найближчій грі підопічних.

Про старт сезону: "Якщо судити по набору очок, то тут ми не показали чогось видатного. Але якщо говорити про зміст гри, то, вважаю, ми досить непогано провели два стартові поєдинки цього сезону".

Про вихід проти "Олександрії" Аруни та Ідейе: "Обидва ці гравця знаходяться в хороших кондиціях. Сподіваємося, що вони зможуть зіграти з "Олександрією". Але ще два дні до матчу, тому заздалегідь передбачати не будемо".

Про відновлення Аруни: "По ньому ще є питання...".

Про участь у найближчій грі гравців, які відновилися: "Не готовий відповісти. Думаю, що на 90% наш склад буде таким самим, як в матчах з "Шахтарем" і "Металістом"?".

Про перегляд ігор "Олександрії": "Так, переглядали. Зокрема, я дивився їхній матч проти "Ворскли" у першому турі. Це добротна, кваліфікована команда, яка вміє вести хороші контратакуючі дії. Олександрійці грають досить упевнено, нікого не бояться. До того ж матчем проти нас вони відкривають вдома сезон, тому можна очікувати від "Олександрії" величезної мотивації. Так що це серйозний для нас суперник".

Про вплив переїзду на автобусі в "Олександрію": "Коли зіграємо, тоді я і скажу, наскільки ця обставина вплинула. (Посміхається). У Полтаву ми хоч і літаком вирушили, але в підсумку добиралися всю ніч: два рази поверталися з-за грози .

Це нормально. Нічого страшного тут не немає. Проїдемо 300 км на автобусі, подивимося природу. Зупинимося кави попити. Що тут такого?".

Про гру з "Металістом": "Думаю, що у фізичному плані в цьому матчі ми повністю відпрацювали. Крім того, ми створили біля воріт "Металіста" достатньо багато моментів, особливо якщо врахувати, що це був поєдинок з дуже хорошою, кваліфікованою командою, вміє добротно вести оборонні дії. Але не вистачило реалізації і, можливо, удачі. Зараз нам потрібно більше уваги приділяти відпрацювання завершальних стадій атакуючих дій".

Про жеребкування 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів: "Що стосується жеребкування, то 15-го вдень днем ??все і дізнаємося. Від нас на церемонію поїхав генеральний директор клубу Резо Чохонелідзе. Що зараз гадати? Кого жереб вибере, з тим і будемо грати".

Про купівлю "Рубіном" Караччоло: "Я не в курсі, кого вони купили".

Про завдання команди: "Завдання виконуємо поетапно. От зараз у нас гра в "Олександрії". Думаю, що це буде дуже напружений матч. Знаємо, що нас чекає спекотна погода. Зігравши проти "Олександрії", розпочнемо підготовку до наступного поєдинку, і так далі.

Дізнаємося першого суперника у Лізі Чемпіонів. Якщо буде можливість, подивимося матчі за участю цієї команди. Так що перебуваємо в режимі щоденної роботи на найближчий результат. Але, звичайно, не забуваємо і про подальші цілі".

Зазначимо, що 16 липня київське "Динамо" проведе матч другого туру Чемпіонату України проти ПФК Олександрія.

Зараз ви читаєте новину «"Проїдемо 300 км на автобусі, подивимося природу. Що тут такого?" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі