понеділок, 05 листопада 2012 15:19

"Про повернення Бубки в теніс говорити поки рано" - капітан збірної України

"Про повернення Бубки в теніс говорити поки рано" - капітан збірної України
Сергій Бубка випав з вікна третього поверху. Фото: afp.com

Капітан збірної України з тенісу Михайло Філіма розповів про самопочуття Сергія Бубки.

"Сергій пішов на поправку, почуває себе нормально, - наводить слова Філіма газета "Сегодня". - Лікарі коментарів і прогнозів про терміни його реабілітації поки не дають. Сергій буде в паризькій лікарні, поки не відновиться після відкритого перелому стегна. А потім вже його батьки будуть приймати рішення, залишати його там чи продовжувати лікування в Києві. Зараз вони знаходяться поруч з Сергієм".

"Щодо його повернення в теніс рано говорити. Спочатку потрібно пройти реабілітацію, а там вже подивитися, в якому стані буде Сергій. Зараз є тільки діагноз без жодних планів на майбутнє", - наголосив капітан збірної.

Медики госпіталю Жоржа Помпіду в Парижі повідомили, що у спортсмена - закриті переломи правої руки і ноги, а також відкритий перелом стегна. Лікарі оцінювали стан Бубки як задовільний, а тренер тенісиста Боб Бретт повідомив, що його підопічний зберігає бадьорий настрій.

Підтримати його в Париж приїхала і дівчина Сергія - білоруска Вікторія Азаренко. Перша ракетка світу після підсумкового турніру WTA проводила відпустку в Лас-Вегасі, але скасувала свої плани, щоб провести час з бойфрендом, який поки прикутий до ліжка. Постійно поруч з тенісистом його батьки.

Нагадаємо, в четвер Бубка-молодший випав з вікна третього поверху особняка у французькій столиці.

Зараз ви читаєте новину «"Про повернення Бубки в теніс говорити поки рано" - капітан збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі