пʼятниця, 02 листопада 2012 16:17

Тенісисти всього світу помолилися за здоров'я Сергія Бубки

Тенісисти всього світу помолилися за здоров'я Сергія Бубки
Сергій Бубка випав з вікна третього поверху. Фото: news.pn

В паризькій клініці продовжує лікування український тенісист Сергій Бубка, який випав з вікна третього поверху, повідомляє "Сегодня".

Тенісисти всього світу у "Твіттері" виразили підтримку нашому тенісистові.

"Дуже шкода, що в нашій країні усі тільки злорадіють горю... Дуже маленька кількість людей бажає швидкого одужання. ГАНЬБА, - написав на своїй сторіночці український тенісист Сергій Стаховский, а потім помолився за свого друга. - О, премилосердный Боже, Отче, Сыне и Святый Духе, в нераздельной Троице поклоняемый и славимый, призри благоутробно на раба Твоего Сергея, болезню одержимаго, отпусти ему вся согрешения его, подай ему исцеление от болезни, возврати ему здравие и силы телесныя, подай ему долгоденственное и благоденственное житие, мирные Твои и премирные блага, чтобы он приносил мольбы Тебе, всещедрому Богу и создателю моему. Пресвятая Богородице, всесильным заступлением Твоим помоги мне умолить Сына Твоего, Бога моего, об исцелении раба Божия Сергия. Все святые и ангелы Господни, молите Бога, о больном рабе его Сергее. Аминь".

Рафаель Надаль(Іспанія) : "Сподіваюся, Сергій Бубка скоро видужає! Шлю тобі усі свої сили і підтримку"!

Янко Типсаревич(Сербія) : "Віримо і сподіваємося, що Сергій Бубка скоро видужає! Всього найкращого йому і його сім'ї".

Рохан Бопанна(Індія) : "Тільки прочитав про нещасний випадок з Сергієм Бубкой. Бажаю йому швидкого одужання. Мої молитви з ним і його сім'єю".

Брэд Гілберт(США) : "Шлю усі свої сили Сергію Бубці. Тримайся, приятель, не знаю, що там сталося, але що б не було, я з тобою".

Анастасія Пивоварова (Росія) : "В шоці від події з Бубкою. Сергій, видужуй швидше!! Друзі, я нечасто прошу вас про що-небудь, але зараз, будь ласка, помоліться за швидке і повне одужання Сергія".

Фабио Фоньїні (Італія) : "Тримайся, Бубка-молодший! Видужуй швидше, друже...".

Зараз ви читаєте новину «Тенісисти всього світу помолилися за здоров'я Сергія Бубки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі