неділя, 04 листопада 2012 10:23

Сергій Бубка відвідав сина у паризькій лікарні

Сергій Бубка відвідав сина у паризькій лікарні
Бубка-старший відмовляється коментувати подробиці інциденту ФОТО: izvestia.com.ua

Прославлений стрибун з жердиною і нинішній президент НОК України Сергій Бубка зараз постійно перебуває поруч із сином у паризькій клініці, повідомляє ТСН каналу "1+1".

Як повідомляє ТСН, після проведеної в клініці операції, за словами батька, з сином "вже все нормально". Бубка-старший відмовляється коментувати подробиці інциденту, сказавши тільки, що це був нещасний випадок, і повідомивши, що сина у суботу навідала його подруга, перша ракетка світу білоруска Вікторія Азаренко.

Як повідомлялося, 1 листопада український тенісист Сергій Бубка-молодший прийшов до друга, який проживає в будинку на Avenue de Camoens в 16-му окрузі Парижа, і через якийсь час виявився замкненим у ванній. Намагаючись вибратися, тенісист виліз у вікно і впав.

На даний момент 25-річний Бубка-молодший - 186-й номер рейтингу ATP World Tour. За інформацією ЗМІ, Бубку-молодшого пов'язують близькі стосунки з Азаренко.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Бубка відвідав сина у паризькій лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі