пʼятниця, 14 жовтня 2011 11:58

"Прізвище Безуса ми з деким обговорюємо" - Павлов

"Прізвище Безуса ми з деким обговорюємо" - Павлов

Головний тренер полтавської "Ворскли" Микола Павлов дав зрозуміти, що до півзахисника його команди Романа Безуса є інтерес з боку провідних клубів України. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що футболіст є трансферною метою київського "Динамо".

"Поки Рома у нас росте. Як буде в іншому колективі, не знаю. У мене хороші стосунки з керівниками всіх провідних клубів країни, і це прізвище ми з деким обговорюємо, але до конкретики справа поки не доходить. Тим більше, я бачу, що Безусу і в "Ворсклі" добре, і впевнений, свою майстерність він ще поліпшить", - цитує Павлова "Команда".

ЗМІ повідомляють, що питання впирається у суму відступних. Швидше за все, активізацію процесу слід очікувати взимку, коли в Україні відкриється трансферне вікно.

Нагадаємо, у "Ворсклу" 21-річний універсал (може зіграти як на позиції атакуючого хавбека, так і праворуч у півзахисті, а при необхідності - і безпосередньо на вістрі атаки) перебрався взимку 2008-го з рідного Кременчука, де виступав за місцевий "Кремінь". На даний момент Роман є одним з провідних виконавців полтавської команди, а також молодіжної збірної України.

За "молодіжку" півзахисник провів 2 офіційних поєдинки, в яких забив два голи (обидва у ворота Мальти). Також за деякими даними, Безус потрапив на олівець тренерам національної збірної, і велика ймовірність того, що Роман буде викликаний вже наступного тренувального збору першої команди країни, що передує товариському поєдинку проти команди Німеччини, який відбудеться 11 листопада в Києві на НСК "Олімпійський".

Зараз ви читаєте новину «"Прізвище Безуса ми з деким обговорюємо" - Павлов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі