середа, 14 жовтня 2009 18:31

Принц Саудівської Аравії придбає "Ліверпуль"

Принц Саудівської Аравії придбає "Ліверпуль"

Переговори з приводу придбання принцом Саудівської Аравії Файсалом бін Фад бін Абдуллою контрольного пакету акцій англійського футбольного клубу "Ліверпуль" близькі до завершення.

Про це повідомив сам принц після візиту до Ер-Ріяд співвласника клубу Джорджа Джіллетта. "Наші переговори про купівлю акцій "Ліверпуля" тривають, зустрічі ще заплановані, й найближчим часом процес може увійти в завершальну стадію".

За словами Файсала, один із двох американських власників клубу, Джіллет, прилітав в Ер-Ріяд, щоб обговорити проект відкриття філій футбольної академії "Ліверпуля" у всьому світі. Нещодавно сторони визнали, що обговорюють можливість інвестицій принцом у футбольний клуб.

Принц повідомив, що майбутня угода між його компанією F6 і "Ліверпулем" надасть можливість молодим гравцям Саудівської Аравії проводити тренування в цьому легендарному клубі, передає AFP.

LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «Принц Саудівської Аравії придбає "Ліверпуль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі