пʼятниця, 16 червня 2023 10:33

Президента УАФ Павелка відправили у СІЗО на 60 днів

Президента УАФ Павелка відправили у СІЗО на 60 днів
Президента Української асоціації футболу Андрія Павелка взяли під варту на 60 діб. Фото: wikipedia.org

Президента Української асоціації футболу Андрія Павелка взяли під варту та відправили до ізолятора тимчасового тримання.

Рішення про зміну запобіжного заходу сьогодні, 16 червня, ухвалив Шевченківський районний суд Львова, задовольнивши відповідне клопотання прокуратури. Про це повідомляє FootballHub.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усі питання у "справі Павелка" за підслідністю має розглядати ВАСК – адвокат УАФ

Павелка відправили під варту на 60 діб, тобто до 14 серпня включно. Застава у розмірі 9,88 млн грн, яку за Павелка у листопаді 2022 року внесла компанія "УАФ Маркетинг", перераховується на користь держави.

Це рішення стосується справи про розкрадання коштів на будівництві заводу із виготовлення штучної трави для футбольних полів. ЇЇ фігурантами є президент УАФ Андрій Павелко та генсек організації Юрій Записоцький. У листопаді минулого року суд обрав для обох запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Після цього за них внесли заставу.

View this post on Instagram

A post shared by Footballhub (@foothubua)

У лютому цього року Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури та ухвалив відсторонення президента Української асоціації футболу Андрія Павелка від цієї посади.

Керівництву УАФ наприкінці минулого року були врученні повідомлення про підозру через нібито переплату коштів на будівництві заводу з виготовлення штучного футбольного покриття.

Зараз ви читаєте новину «Президента УАФ Павелка відправили у СІЗО на 60 днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі